Невролошка клиника Др. ДАНИЈЕЛА

071 357 356 044 333 760 9:00 - 18:00 (Пон - Пет)

Наша Мисија

На нашите пациенти да им пружиме: професионални, ефективни и висококвалитетни здравствени услуги од областа на неврологијата, преку примена на најсовремени дијагностички процедури и протоколи на современата медицина базирана на докази.

Наша Визија

Преку континуирано усовршување и едукација на нашиот персонал, на нашите пациенти да им овозможиме врвна здравствена услуга како во нашите простории така и во домашни услови и да станеме синоним за квалитет и професионализам.

Вашето здравје, наш врвен приоритет!

Со почит

Д-р. Данијела Војтикив Самоиловска

Специјалист - невролог
Доктор на медицински науки

Данијела Војтикив Самоиловска

Доктор на медицински науки, специјалист невролог

071 357 356

044 333 760

neurodrdanijela@gmail.com

Доктор на медицински науки, специјалист невролог

Кратка биографија

Услуги кои Ви ги нудиме: