Ordinanca specialistike për neurologji
D-R. DANIJELA

071 357 356 044 333 760 9:00 - 18:00 (E hënë - e premte)

Misioni ynë

Pacientëve tanë u sigurojmë: shërbime shëndetësore profesionale, efektive dhe me cilësi të lartë në fushën e neurologjisë, nëpërmjet aplikimit të procedurave diagnostike më të fundit dhe protokolleve të bazuara në dëshmi.

Vizioni ynë

Duke përmirësuar dhe edukuar vazhdimisht stafin tonë, ne mund t'u sigurojmë pacientëve tanë shërbime të shkëlqyera shëndetësore si në ambjentet tona ashtu edhe në shtëpi dhe të bëhen sinonim i cilësisë dhe profesionalizmit.

Shëndeti juaj, përparësia jonë kryesore!

Me respekt

D-r. Danijela Vojtikiv Samoilovska

Specialist- neurolog
Doktor i shkencave të medicinës

Danijela Vojtikiv Samoilovska

Doktor i shkencave mjekësore, specialist i neurologjisë

071 357 356

044 333 760

neurodrdanijela@gmail.com

Shërbimet e ofruara nga praktika: