Ordinanca specialistike për neurologji
D-R. DANIJELA

071 357 356 044 333 760 9:00 - 18:00 (Пон - Пет)

Këshilla të ofruara nga zyra:

Si ta mbrojmë trurin tonë me aktivitet fizik?

Truri ynë ka nevojë seriozisht për aktivitetin fizik ditor dhe ndryshimet e stilit të jetës, duke ditur efektin pozitiv të të gjitha formave të ushtrimeve: gjimnastikë, çiklizëm, tai chi, yoga, shëtitje, not ...

Më shumë......