Доплер на АВ фистула

Мерење на протокот крв во Вашата фистула
ДОПЛЕР НА ФИСТУЛА
2000 ден.

Мерење на протокот крв во Вашата фистула, кое ни овозможува ефикасно управување со васкуларниот пристап кај пациентите на дијализа.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед