Ехо на тироидна жлезда

Дијагностицирање и третман на нарушувања од тироидната жлезда.
ЕХО НА ТИРОИДНА ЖЛЕЗДА
1800 ден.

Детален преглед на Вашата тироидна жлезда, што ни помага за дијагностицирање и третман на нарушувања од тироидната жлезда.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед