Ехо со доплер на бубрези, тестиси и простата

Проценка и дијагностика на органите од урогениталниот тракт (бубрези и бешика), простата и тестиси кај мажи
ЕХО НА УРОГЕНИТАЛЕН ТРАКТ
2000 ден.

Ни овозможува детална евалуација, проценка и дијагностика на органите од урогениталниот тракт (бубрези и бешика), простата и тестиси кај мажи.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед