Спирометрија

Проценка на функцијата на белите дробови и откривање респираторни состојби
СПИРОМЕТРИЈА
600 ден.

Проценка на функцијата на белите дробови и откривање респираторни состојби за да го оптимизираме Вашето белодробно здравје.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед