Невролошка и интернистичка поликлиника

Д-р Данијела

ЦЕНОВНИК

Неврологија
ХОЛТЕР ЕЕГ 24ч. (ВОЗРАСНИ)
25000 ден.
ХОЛТЕР ЕЕГ 24ч. (ДЕЦА < 16 г.)
30000 ден.
ПРЕГЛЕД ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ
5000 ден.
ЕМНГ (ДЕЦА)
4500 - 7000 ден.
ЕМНГ (ВОЗРАСНИ)
4000 - 6500 ден.
TCD - BUBLE тест
3500 ден.
ДОПЛЕР НА ВРАТНИ КРВНИ САДОВИ
2000 ден.
ВИДЕО ЕЕГ МОНИТОРИНГ (ДЕЦА < 16 г.)
10000+ ден.
ЕЕГ ПО ДЕПРИВАЦИЈА НА СОН (ДЕЦА < 16 г.)
6500 ден.
НАТИВНО ЕЕГ (ДЕЦА < 16 г.)
4500 ден.
ВИДЕО ЕЕГ МОНИТОРИНГ (ВОЗРАСНИ)
8000+ ден.
ЕЕГ ПО ДЕПРИВАЦИЈА НА СОН (ВОЗРАСНИ)
5500 ден.
НАТИВНО ЕЕГ (ВОЗРАСНИ)
3500 ден.
ПРВ КОНТРОЛЕН ПРЕГЛЕД ДО 1 МЕСЕЦ
1200 ден.
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ПРЕГЛЕД
2500 ден.
Интерна медицина
ДОПЛЕР НА ФИСТУЛА
2000 ден.
ЕХО НА АБДОМЕН
2000 ден.
ЕХО НА УРОГЕНИТАЛЕН ТРАКТ
2000 ден.
ЕХО НА ТИРОИДНА ЖЛЕЗДА
1800 ден.
СПИРОМЕТРИЈА
600 ден.
ХОЛТЕР ЗА ПРИТИСОК АБП
2000 ден.
ХОЛТЕР ЕКГ
2500 ден.
КОРОНАРЕН СТРЕС ТЕСТ
3000 ден.
ЕХО НА СРЦЕ
2000 ден.
ПРВ КОНТРОЛЕН ПРЕГЛЕД ДО 1 МЕСЕЦ
1000 ден.
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ПРЕГЛЕД
2000 ден.

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Закажете преглед