Поликлиника Д-р Данијела

Совети и препораки

Епилепсија
Преставува хронична, невролошка болест, која настанува заради болест/ оштетување на кората на Големиот мозок
Вртоглавица
Вртоглавица или вертиго е често и непријатно чувство на занесување, пропаѓање и нестабилност
Главоболка
7 факти за тензионата главоболка
Деменција
..претставува збир од симптоми на постепено, но прогресивно опаѓање на мозочните функции
Мигрена
Факти за мигрена
Стрес
18 совети за брзо намалување на стресот
Физичка активност?!
Како вежбањето и физичката активност влијаат на мозокот?
Мозочен удар
До мозочен удар доаѓа кога има ненадеен прекин во снабдувањето со крв на мозокот

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областите на неврологијата и интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед