Абдоминално ехо

Неинвазивното снимање на Вашиот стомак - откривање на какви било абнормалности во Вашите органи.
ЕХО НА АБДОМЕН
2000 ден.

Неинвазивното снимање на Вашиот стомак помага во откривање на какви било абнормалности во Вашите органи.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед