Доплер на екстремитети

Технологија за доплер ехо ултразвук проценка на протокот на крв во Вашите екстремитети
ДОПЛЕР НА ЕКСТРЕМИТЕТИ - ВЕНИ
2000 ден.
ДОПЛЕР НА ЕКСТРЕМИТЕТИ - АРТЕРИИ
2000 ден.

Доплер на екстремитети – вени/артерии:

Нашата технологија за доплер ехо ултразвук ни овозможува да го процениме протокот на крв во Вашите екстремитети, откривајќи какви било васкуларни проблеми.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед