Ехо на срце

Проценка на состојбата на Вашето срце и дијагностицирање на потенцијални проблеми.
ЕХО НА СРЦЕ
2000 ден.

Нашата врвна технологија ни овозможува да ја процениме состојбата на Вашето срце и да дијагностицираме потенцијални проблеми.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед