Коронарен стрес тест

Проценка на Вашето срце под контролирани стресни услови
КОРОНАРЕН СТРЕС ТЕСТ
3000 ден.

Проценка на Вашето срце под контролирани стресни услови, овозможувајќи рано откривање на кардиоваскуларни проблеми.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед