Холтер ЕКГ

Следење на електричната активност на Вашето срце
ХОЛТЕР ЕКГ
2500 ден.
Времетраење: мин. 24 часа

Ја следиме електричната активност на Вашето срце подолг период, што ни помага да откриеме неправилности кои може да останат незабележани при стандарден преглед.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед