Холтер притисок AБП

Постојано мерење на Вашиот крвен притисок
ХОЛТЕР ЗА ПРИТИСОК АБП
2000 ден.
Времетраење: мин. 24 часа

Постојано мерење на Вашиот крвен притисок за да стекнеме подлабок увид во Вашето кардиоваскуларно здравје.

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед