Поликлиника Д-р Данијела

ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

spec pregled
Специјалистички преглед
Персонализирана грижа и стручни совети од нашите искусни специјалисти.
eho na srce
Ехо на срце
Проценка на состојбата на Вашето срце и дијагностицирање на потенцијални проблеми.
eho na srce
Коронарен стрес тест
Проценка на Вашето срце под контролирани стресни услови
eho na srce
Холтер ЕКГ
Следење на електричната активност на Вашето срце
holter_pritisok_2
Холтер притисок AБП
Постојано мерење на Вашиот крвен притисок
spirometrija
Спирометрија
Проценка на функцијата на белите дробови и откривање респираторни состојби
thyroid gland
Ехо на тироидна жлезда
Дијагностицирање и третман на нарушувања од тироидната жлезда.
urogenitalen trakt
Ехо со доплер на бубрези, тестиси и простата
Проценка и дијагностика на органите од урогениталниот тракт (бубрези и бешика), простата и тестиси кај мажи
abdominalno eho
Абдоминално ехо
Неинвазивното снимање на Вашиот стомак - откривање на какви било абнормалности во Вашите органи.
dopler_1
Доплер на екстремитети
Технологија за доплер ехо ултразвук проценка на протокот на крв во Вашите екстремитети
dopler_1
Доплер на АВ фистула
Мерење на протокот крв во Вашата фистула

Ви ги нудиме најдобрите совети и препораки за проблемите од областа на интерната медицина

Тука сме за вас - контактирајте не

Закажете преглед кај Д-р Данијела

Слободно проверете кој термин најмногу ви одговара

Изберете услуга*
Изберете доктор*

Закажете преглед